proč firmy používají CaflouCaflou je aplikace používaná firmami napříč mnoha a mnoha obory - o tom jsme psali v článku "Kdo Caflou používá?", ta škála firem a oborů je opravdu široká a dělá nám ohromnou radost. Nyní tedy víme, kde všude dokáže Caflou pomoci, ale jak nás firmy používají, pro jaké potřeby? I na to se firem ptáme a zjistili jsme toto:

Více než polovině našich uživatelů pomáháme dle jejich slov organizovat práci, pomáháme jim sledovat úkoly, termíny, delegovat práci na kolegy, nebo třeba měřit a vykazovat čas a práci, ale také komunikovat na pracovních aktivitách s kolegy nebo se zákazníky a dodavateli. 

Přes 40 % firem používá Caflou k řízení projektů či řízení zakázek - Caflou pomáhá v rámci projektů sledovat termíny, rozpočty a cash flow projektů, delegovat a monitorovat stav úkolů, ale také vykazovat práci nebo nad pracovními aktivitami komunikovat.

Třetina firem používá Caflou pro řízení a plánování cash flow, pro sledování toků firemních nebo projektových peněz. A podíl firem použivajících Caflou jako nástroj na řízení cash flow neustále roste (i proto jsme např. spustili Caflou akademii).

Ale to není vše, čtvrtina našich uživatelů používá Caflou pro fakturaci, a dalších čtvrtina používá Caflou jako "crm", tedy pro správu zákazníků, partnerů, dodavatelů a monitorování a řízení zákaznických aktivit.

Z výše uvedeného je vidět, že Caflou je celistvá podnikatelská aplikace s širokou nabídkou funkčností, které jsou zároveň chytře propojené, ale dají se používat i odděleně.

Ještě jste nás nezkusili? Podívejte se na to, co o nás naši uživatelé říkají. A nebo nás rovnou zkuste, nic neriskujete 😉

Začněte teď a zdarma