Už jsme vám zde v našich Novinkách popisovali, kdo Caflou používá a proč (dle jejich slov) firmy Caflou používají, nyní jsme chtěli na vlastní oči vidět, jak se Caflou používá a proto jsme se podívali na agregovaná a anonymní data našich platících zákazníků. Co vidíme?

  • Caflou je používáno tak, jak jsme si to vlastně vysnili - napříč funkčnostmi, tedy opravdu jako celistvá firemní aplikace, která neplní jen jednu potřebu (např. jen jako úkolovník).
  • Nejsilnější je nadále organizace a kontrola práce (v projektech, úkolech, evidence práce přes výkazy), kdy projekty nebo úkoly nebo výkazy používá 45 % uživatelů.
  • Opravdu silné je řízení cash flow, které zpravidla používá jen část uživatelů v každém účtu (majitelé firem, ekonomičtí manažeři, účetní apod.), tedy 32 % je v tomto světle vysoké číslo. 
  • Posiluje i využívání evidence firem a kontaktů, tedy "CRM" funkcí.
  • Výrazně vyskočily faktury, které se za rok zvedly z 10 % až na 24 %, i faktury zpravidla používá jen část uživatelů v každém účtu (např. účetní, majitelé firem apod.) a 24 % je pak také vysoké číslo.
  • Kalendář se schovává vzadu se 13 %, nicméně zde vidíme obrovský meziroční nárůst používání a to 79 %

Funkce Caflou a jejich užívání

Podívali jsme se také na to, s jakou frekvencí uživatelé Caflou používají. Co jsme zjistili? 69 % uživatelů k nám chodí minimálně 1x denně, 25 % dokonce 2 a více krát denně, což považujeme za velmi pozitivní zjištění.

Frekvence užívání Caflou

Zjistili jsme také, že 53 % uživatelů stráví při jedné relaci v Caflou více než 10 minut, ale také, že Caflou není žádný žrout času, jen 6 % relací má více než 30 minut.

Čas strávený v Caflou

Z výše uvedeného je vidět, že Caflou je komplexní podnikatelská aplikace nezameřená jednosměrně, která si své uživatele získá a ti se ji naučí pravidelně používat.

Ještě jste nás nezkusili? Podívejte se na to, co o nás naši uživatelé říkají. A nebo nás rovnou zkuste, nic neriskujete 😉

Začněte teď a zdarma