Co pro vás Caflou má v březnových novinkách?

  1. Úplně nový a rychlejší přehled Cashflow, denní přehled
  2. Projekt nebo úkol můžete založit posláním emailu
  3. Časové záznamy ze "stopek" mají svůj nový přehled včetně exportů
  4. V detailu faktury nyní vidíte fakturované výkazy i časové záznamy a lze je exportovat

Podívejme se na novinky blíže:

Nové Cashflow

Zásadně jsme "překopali" velký přehled Cashflow, veškeré údaje jsou nyní zobrazeny přehledněji. Můžete si také přepínat mezi pohledem "dle plánu" a "dle úhrady", tedy i porovnat, jak se vaše plánované peněžní toky liší od reálných příjmů a výdajů (tak jak byly opravdu uhrazeny).  

Nové Cashflow je také výrazně rychlejší. Pokud máte v Caflou hodně položek, bude pro vás rozdíl okamžitě poznatelný.

Zbrusu nový je také denní přehled - na ten mnozí z vás netrpělivě čekali. 

Nové Cashflow

Založte projekt nebo úkol přímo z emailu

Přijde vám do emailu poptávka od zákazníka a potřebujete ji rychle začít řešit? Přepošlete ji přímo z emailu do Caflou, kde se z emailu založí úkol nebo projekt. 

Jak to funguje? Email prostě přepošlete na adresu vas-ucet@project.caflou.com pro založení projektu nebo vas-ucet@task.caflou.com pro založení úkolu. Část emailové aresy "vas-ucet" nahradíte názvem vašeho účtu takto:

Adresa pro založení úkolu nebo projektu

, tedy např. pro účet "Fabrika s.r.o." je www adresa účtu v Caflou app.caflou.cz/fabrika-s-r-o a email pro založení projektu bude fabrika-s-r-o@project.caflou.com a pro úkol fabrika-s-r-o@task.caflou.com.

Úkol nebo projekt může založit pouze takový uživatel účtu, která má právo vytvářet úkoly nebo projekty. Caflou ověří takového uživatele podle emailu (email odesílatele požadavku se schoduje s emailem některého z uživatelů účtu).

Role na projektu nebo úkolu:

  • Úkol můžete také přímo přiřadit kolegovi, stačí jako druhého adresáta emailu vložit email kolegy z účtu Caflou (pozor, ne do kopie), který má být přiřazenou osobou u úkolu. Odesílatel je zadavatelem úkolu.
  • Projekt bude mít odesílatele emailu jako projektového manažera, ale pokud jako druhého adresáta emailu vložit email kolegy z účtu Caflou (pozor, ne do kopie), ten bude pak spolupracujícím na projektu.

Ukázka emailu s projektem

Nový přehled časových záznamů

Doposud jste viděli váš naměřený čas pouze v samotných "stopkách", nově mají časové záznamy vlastní plnohodnotný přehled, ve kterém kromě filtrování můžete záznamy také exportovat do xls, pdf nebo csv. Z nového přehledu můžete také ze záznamů vytvořit výkaz. Nový přehled najdete v sekci "Výkazy" a "Změřený čas":

Přehled časových záznamů

Novinkou také je, že je možné nahlížet na časové záznamy kolegů, pokud má uživatel přiřazeno právo "Změřený čas uživatelů" (může nastavit vlastník účtu/superadmin), tento přehled se hodí např. pro projektové manažery nebo nadřízené:

Právo na čas

Uživatele účtu si pak snadno vyfiltrujete:

Čas kolegů

Takto nahlížet lze jen v případě, pokud má "nahlížítel" na tuto akci právo (viz informace výše) a vidí pouze časové záznamy, které jsou přiřazené úkolu, projektu nebo firmě v daném účtu Caflou. Nezařazené časové záznamy vidí nadále jen uživatel, který je vytvořil.

Přehlednější "obsah" faktury (výkazy, časové záznamy, příjmy/výdaje)

Fakturujete z výkazů? Vykazujete z časových záznamů a ty pak fakturujete? Nyní v detailu faktury snadno uvidíte, z jakých výkazů nebo časových záznamů se faktura skládá, navíc můžete právě přímo z detailu fakturu exportovat výkazy nebo časové záznamy do xls, pdf nebo csv.

Obsah faktury - výkazy, časové záznamy

Věřím, že se vám všechny tyto novinky budou líbit a pomohou vám k vyšší kontrole nad vaším podnikáním.