Video konference z CAFLOU - ukázkaV dnešní době zvýšené potřeby práce a řízení týmu či celé firmy na dálku je čím dál vyšší potřeba po online komunikaci a to včetně obrazu. Ne každý chce používat své soukromé účty (třeba Skype, WhatsApp nebo Messenger) pro profesní komunikaci a ne každý má přístup ke službám jako Zoom nebo Google Meet. 

Pro ty, kterým vystačí základní video konferenční řešení jsme přímo do CAFLOU připravili možnost takovou video konferenci spustit nebo získat odkaz do video konferenční místnosti, kteoru můžete s týmem či klienty sdílet.

Pokud máte s video konferencemi zkušenost, nic vás nepřekvapí. Můžete pozvat více účastníků, můžete s nimi v rámci konference chatovat, sdílet obrazovku atd. 

💡 Video konference CAFLOU MEET funguje v prohlížeči (velmi podobně jako Google Meet), NENÍ TŘEBA ŽÁDNÉ REGISTRACE NEBO INSTALACE (kromě přístupu z mobilu). Pokud se chcete vy nebo další účastník připojit z mobilu, budete vyzvání k instalaci mobilní aplikace. Odkaz na konferenční místnost můžete poslat komukoliv.

Odkaz na konferenční místnost (odkaz můžete sdílet libovolně komukoliv i mimo aplikaci) získáte z našeho chatu (Zprávy), kliknutím na ikonu videa se v prohlížeči otevře místnost a můžete tam odkaz zkopírovat, pokud kliknete na ikonu videa v konverzaci, odkaz se vloží i do dané konverzace:

Přístup k video konferenci

Základem kvalitní video konference je spolehlivý a rychlý internet všech účastníků.

📱 Pokud se účastník účastní z mobilu, bude poprvé vyzván k instalaci mobilní aplikace video konferenčního řešení.

Řešení "hostujeme" na našich serverech a je zatím ve zkušební verzi, abychom viděli, jak bude populární či jakou zátěž zájem vytvoří.

💬 Proto prosíme o benevolenci a zároveň o zpětnou vazbu - s ohledem na výkon, ne na funkčnost řešení (to nabízíme tak, jak je díky platformě #Jitsi).