Caflou jsme spustili v květnu 2016 a od té doby jsme se soustředili převážně na rozvoj aplikace a spokojenost vás, uživatelů. Věříme, že se Caflou od startu posunulo o obrovský kus dál - je chytřejší, automatizovanější, rychlejší, umí toho mnohem víc. Caflou je dnes inteligentní a "lehký" firemní systém, který umožňuje kontrolovat firmu, šetří čas i peníze.

Od spuštění Caflou v květnu 2016 jsme do aplikace přidali více než deset nových služeb, například:

📦📦📦 Faktury, nabídky, sklad/ceník, chat, stopky/timetracker, importy dat, integraci na Integromat, veřejné API, pracovní kalendář, mobilní aplikaci, párování faktur a cashflow s bankou, Ganttův diagram, automatizaci procesů/workflow...a mnoho dalších menších či větších novinek a úprav.

Kromě nových služeb a funkcí Caflou v mnohém šetří čas díky novým automatizacím, samotná aplikace je pak výrazně rychlejší, díky novému kabátu i přehlednější.

I na základě těchto faktorů jsme se poprvé rozhodli upravit ceny u nových předplatných.

Přesto věříme, že nové ceny jsou nadále atraktivní a hodnoty získané díky Caflou tyto náklady výrazně převýší.

🚦 ✋

  • Majitelé současných placených balíčků si ponechají stávající balíček s jeho dnešní cenou.
  • Nové ceny platí pro nové předplatitele navyšující na placený balíček od 2. poloviny prosince 2019.
  • Na stávající výhodné balíčky Na vlastní pěst za 250 Kč/měsíc a Rozjíždíme to za 500 Kč/měsíc můžete navýšit do 2 poloviny prosince 2019.
  • Pro majitele malých účtů (Na vlastní pěst) je toto příležitost získat neomezený velký balíček (Rozjíždíme to) za stávajích podmínek (= neomezeně uživatelů za fixní cenu).

Od 2. poloviny prosince (přibližně 16.12.) budou v nabídce pouze nové balíčky.

Nové ceny zohledňují 2 aspekty:

  1. počet uživatelů účtu (cena zohledňuje, jak velký tým Caflou používá, neplatíte za "zneaktivněné" uživatele*)
  2. úroveň automatizace účtu (cena zohledňuje využití automatizací)

Podívejte se na modelové ukázky ceny balíčků, cenu si bude možné spočítat přímo v Ceníku na webu (připravujeme):

Nové ceny 2020

* zneaktivněný uživatel - administrátor účtu může zneaktivnit uživatele, takový uživatel nebude smazán, vše jemu přiřazené a jím vykonané v účtu zůstává, jen se po dobu blokace nepřihlásí do aplikace, takový uživatel se nepočítá do počtu uživatelů účtu

I přes změnu věříme, že nové ceny jsou nadále atraktivní, férové a korespondují s posunem Caflou od jednoduché aplikace v inteligentní a "lehký" firemní systém.

Pokud vám cokoliv není jasné, neváhejte nás kontaktovat e-mailem (podpora@caflou.cz), přes chat v aplikaci nebo chat na webu.